opc_loader

Snare Drum Basics Method 2

Item No.: 00006PB

Het tweede deel van de populaire Snare Drum Basics Methode van Dirkjan van Groningen.

19,95
Article numbers
SKU:
00006PB

Dirkjan van Groningen

Boek

Dit tweede deel van Snare Drum Basics is net als het eerste deel ontwikkeld om de slagwerkleerling van het begin af aan vertrouwd te laten raken met samenspelen en met het luisteren naar en reageren op andere (slagwerk) instrumenten.

Door de bijgevoegde begeleidings cd-rom krijgt de leerling meteen het gevoel dat hij meespeelt in een drumline of slagwerk ensemble. Hierdoor wordt het thuis oefenen leuker en raakt de leerling meteen gewend aan geluiden van allerlei andere slagwerkinstrumenten om zich heen, waardoor hij eerder in staat zal zijn om mee te spelen in een (slagwerk) ensemble. Alle etudes in het boek zijn voorzien van een mp3 begeleidingstrack op de cd-rom.

Naast deze begeleidingstracks staat er ook een aantal "groove tracks" op de cd-rom. Deze tracks zijn bedoeld om te gebruiken bij de andere oefeningen in dit boek. Door de balans knop van de geluidsinstallatie naar rechts te draaien, is het bij alle etudes mogelijk de snare drum eruit te draaien zodat de leerling het gevoel krijgt de snare drummer in de drumline of het slagwerk ensemble te zijn!

YouTube

Snare Drum Basics heeft een eigen YouTube kanaal: www.youtube.com/snaredrummbasics. Je vindt hier instructiefilmpjes over hoofdstukken uit het boek die extra uitleg nodig hebben. Deze filmpjes kunnen met behulp van de qr-codes in het boek meteen op een smart phone bekeken worden. Heb je zelf een liedje of oefening uit de snare drum basics boeken gefilmd en op YouTube gezet, stuur ons dan een link en we voegen je filmpje toe.

Slow Down Audio

Slow Down Audio is een handig programma, geschikt voor windows en apple computers, waarmee je mp3 files real time kunt vertragen. Je hoeft niets te installeren. Kopieer het bestand slow_down_audio.jar van de cd-rom naar je computer, klik er op en je kunt er meteen mee aan de slag. Een ideaal hulmiddel als de meegeleverde tracks net iets te snel zijn.

Snare Drum Basics Method 2 does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Last viewed items