opc_loader

 

iDEAL

 

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen via internetbankieren. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING/Postbank, Rabobank, Friesland Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of SNS (Regio) Bank dan kan je met iDEAL betalen. Afrekenen is dan snel en gemakkelijk mogelijk in de vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank.

 

Bankoverschrijving / Factuur
 
Met de SEPA-overboeking kun je een betaling in euro's doen naar alle 32 landen die horen bij de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boek je naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen je eigen land.

 

PayPal
 
PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als je eenmaal deelnemer van het betalingssysteem bent, kunt je betalingen aan een andere PayPal deelnemer voldoen per e-mail. Je kunt een creditcard aan je PayPal rekening koppelen, zodat je ook via deze manier bedragen kunt overmaken. Wij verwerken alle creditcard betalingen via PayPal.

 

Betalen bij afhalen
 
Als je ervoor gekozen hebt je aankopen af te halen, dan kun je bij ons veilig en eenvoudig betalen met je PIN. Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Probeer zoveel mogelijk gepast te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk.