opc_loader

Ben je op zoek naar een professional die drumles of slagwerkles geeft in Barneveld, Borne, Hertme of Lunteren, dan zit je goed bij Marco. 

 

Op 10 jarige leeftijd zette Marco Onstenk zijn eerste treden in de muziekwereld bij muziekvereniging Oefening Leidt Tot Ontwikkeling (OLTO) in zijn geboortedorp Loenen. Na zijn opleiding bij de plaatselijke muziekvereniging begon hij op 17 jarige leeftijd met de slagwerkopleiding aan het Conservatorium te Arnhem. De slagwerklessen/masterclasses werden verzorgd door G. Bomhof, R. Stotijn, M. Komst en P. Prommel. In 1996 studeerde Marco Onstenk D.M. (Docerend Musicus) af.

Als freelance uitvoerend musicus speelde of speelt Marco Onstenk bij Het Gelders Orkest, Het Brabants Orkest, Het Nederlands Koperensemble en daarnaast bij verschillende blaasorkesten zoals b.v. Het Gelders Fanfare Orkest en verder bij ensembles van verschillende bezetting. Op het lichte muziekgebied speelde hij in verschillende bands. Als slagwerkdirigent behaalde Marco Onstenk al verschillende successen zoals 2x deelname aan het WMC, deelname aan topconcoursen en het Nederlands Kampioenschap werd behaald.

Op dit moment is Marco Onstenk als drumdocent en slagwerkdocent verbonden aan Muziekschool Barneveld en Muziekschool Borne. Hij dirigeert de slagwerkensembles van St. Gregorius Hertme en KNA Lunteren. Als drummer is hij actief in Woods en The Foolz. Marco is de auteur van Mallet Basic en Recital Pieces for Mallets en wordt gesponsord door Smith Mallets.

Je kunt Marco Onstenk vinden Facebook en Twitter.

In zijn lespraktijk werkt Marco o.a. met de onderstaande producten: 

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1