opc_loader

Take Two

Item No.: TSPB-29

Vier duetten voor marching snare en multi toms.Á‚ 

27,25
Article numbers
SKU:
TSPB-29

Brian Blume

"It takes two" om met deze medium/advanced duetten voor snare drum en multi-toms aan de slag te kunnen. Deze toffe stukken, geschreven door Brian Blume, zijn goed te gebruiken voor solisten councourzen, audities, individuals en ensemble competities, voorspeelavonden of gewoon als tenor- en snare drum spelers lekker samen willen spelen. 

De stukken zijn niet al te lang, zodat het publiek geboeid blijft tijdens een uitvoering, maar eisen wel behoorlijke technische vaardigheden van de spelers. 

In het boek vind je de volgende duetten:

Take Two — Het eerste thema wordt opgevolgd door een tweede vergelijkbaar thema Take Two). De gebruikte technieken en dynamische contrasten maken dit duet tot een uitdaging. (1:40)

Catchphrase — Frasen die doorlopen over de maatstreep, frasen met ruimte/rust en de gedeeltes met veel ritmische variaties maken dit stuk tot een ware uitdaging. (1:20)

Relentless — Hoofdzakelijk in 7/8 maatsoort, een medogenloos tempo en veel muzikale uitdagingen. (1:15)

Then Again — Een meer tranditioneel rudimental stuk met o.a. ratamacues, swiss army triplets, en zelfs  de dubbel drag tap! (1:45)

Take Two word geleverd met een CD-ROM. Hierop vind je alle individuele partijen in PDF formaat en de opnamens van alle stukken in mp3 formaat.
 

#tapmarching2017

Take Two does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Take Two


Last viewed items
27,25