opc_loader

Reading Mallet Percussion Music + CD

Artikelnr: 98-404847

Verbeter je leesvaardigheid op marimba.

37,50
Artikelnummers
SKU:
98-404847

Rebecca Kite

Dit boek wordt gebruikt op en aanbevolen door verschillende Amerikaanse slagwerk opleidingen en biedt een solide basis op het gebied van toonladders, arpeggio's en melodische patronen die noodzakelijk zijn voor slagwerkers om het lezen in de bas- en vioolsleutel snel onder de knie te krijgen.

Rebecca Kite heeft ieder pagina uit het boek, waarvan 30 techniek oefeningen, opgenomen. Deze opnames vind je op de meegeleverde meespeel cd, die meer dan 30 uur aan muziek bevat. De leerlingen kunnen horen hoe de muziek gaat klinken op de marimba en kunnen meespelen met de auteur tijdens het oefenen.

De eerste twee hoofdstukken van het boek bevatten oefeningen van Rebecca Kite die zij speciaal voor het ontwikkelen van de leesvaardigheid geschreven heeft. Bijzonder aan dit boek zijn de illustraties van het toetsenbord waarin noten of toonladders donker zijn gemaakt. Hierdoor weet de leerling precies over welke noten het gaat op het toetsenbord. De muziek, die geschreven is voor een vier octaaf marimba, wordt speciaal voor de beginnende spelers in grote noten afgebeeld. Het derde deel van het boek bevat dertig klassieke melodieën oplopend in moeilijkheidsgraad en zijn geschreven om de volledige vier octaven van het toetsenbord (inclusief bassleutel) te gebruiken. Het laatste hoofdstuk bevat 30 technische oefeningen voor twee stokken als voorbereiding op de speelstukken in het boek.

Wat zeggen andere docenten over dit boek.

"Reading Mallet Percussion Music is een uitstekend boek. Het is goed en gestructureerd geschreven en is eenvoudig in gebruik."  - John Beck, Eastman School of Music.

"Jouw boek voor leesvaardigheid met twee mallets is absoluut briljant. Vanaf nu verplichte kost voor al mijn studenten" - Kurt Gartner, Kansas State University.

Reading Mallet Percussion Music + CD heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Reading Mallet Percussion Music + CD


Laatst bekeken items