opc_loader

Drummers Of The Future - Beginner

Artikelnr: 00015PB

Een meer dan complete lesmethode voor beginnende drummers met gevarieerde en veelzijdige oefenstof. 

32,95

Taal

Artikelnummers
SKU:
00015PB

🔥 NIEUW 🔥 

📕 Drummers Of The Future - Beginner is een meer dan complete lesmethode voor beginnende drummers met gevarieerde en veelzijdige oefenstof. 

De methode omvat: 

✅ Een gedrukt boek van meer dan 100 pagina’s, verdeeld over 14 hoofdstukken. Speciaal afgestemd op wekelijkse (individuele) drumlessen. Door de unieke opbouw van het lesmateriaal is vastlopen bijna uitgesloten, ongeacht het tempo waarin je het boek doorwerkt!

✅ Alle basis aspecten van drummen komen aan bod: van drum grooves en drum fills, tot notenschrift en rudiments. Bovendien leer je hoe je deze oefenstof zelf creatief kunt toepassen. Je hebt geen aparte boeken meer nodig voor techniek, coördinatie of muziektheorie. Super compleet dus! 

✅ Bij de drum grooves vind je suggesties voor bestaande popnummers inclusief handige afspeellijsten. Zo kun je de dingen die je geleerd hebt meteen in praktijk brengen met je favoriete muziek. 

De ideale start 🥁 methode!

Drummers Of The Future - Beginner is de ideale start van jouw muzikale reis als drummer. Met deze meer dan complete methode leer je niet alleen de basis van het drummen. Er is juist ook veel aandacht voor het ontwikkelen van je muzikale creativiteit. Je leert werken met de grooves, fills en technieken die voor “Drummers Of Future” essentieel zijn om goed te kunnen functioneren in veel verschillende muzikale situaties.

Drummers Of The Future - Beginner heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Drummers Of The Future - Beginner


Laatst bekeken items