opc_loader


 

Op 15 juni a.s. gaan wij dat samen beleven!

Bij deze nodig ik je uit Ik om mee te doen aan de 7e editie van de drumbattle die dit jaar al voor de 7e keer onderdeel is van de officiële programmering van het  Zwolse Halve Marathon Festival. Dit evenement vindt net als andere jaren plaats bij de skatebaan in park De Wezenlanden. Dit jaar is de Rock & Dance Classic Party Band Barricade te gast tijdens dit jaarlijkse drumspektakel. We gaan een aantal Rock & Dance classics samen met Barricade spelen en ik heb ook weer een aantal toffe nieuwe drum stukken gemaakt. Heb je zin om aan dit unieke project mee te doen, meld je dan nu aan via het onderstaande formulier. Je kunt je aanmelden tot en met woensdag 15 mei.  

Alle drummers kunnen meedoen!

Je wordt, afhankelijk van je speelniveau, door je docent in een bepaalde groep ingedeeld. De muziek die we gaan spelen wordt speciaal voor dit evenement op verschillende niveaus geschreven en ontvang je via je docent. Of je nu al lang drumt of pas bezig bent, iedereen kan meedoen! Je ontvangt ruim van te voren de bladmuziek van de stukken die we gaan spelen. Het is dus wel handig dat je een beetje noten kunt lezen. Een aantal band stukken heb ik speciaal voor deze gelegenheid aangepast. Als je altijd als eens met een grote groep drummers hebt willen spelen, dan is dit je kans!

Dagindeling

De marathon wordt gehouden op zaterdag 15 juni. Vanaf 17:30 kun je beginnen met opbouwen van je zelf meegebrachte drumstel in de buurt van de skatebaan in park de Wezenlanden. Om 18:30 begint de repetitie, daarna eten we gezellig wat met z’n allen en tussen 20:00 en 20:30 beginnen we met spelen. Het optreden zal rond 22:00 afgelopen zijn.

Vragen 

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan even contact met me op via dirkjan@percussionbooks.com of bel me op 038 - 453 01 10. Ik vertelt je graag meer over dit unieke evenement.
 

Meld je hier aan voor de Drum Battle op 15 juni 2019

* verplichte velden