opc_loader

Nieuwe boeken Musik Messe 2015

Nieuwe boeken Musik Messe 2015

Onlangs bezochten wij de Musik Messe in Frankfurt op jacht naar nieuwtjes. Er zijn weer behoorlijk veel nieuwe boeken verschenen bij de verschillende uitgevers. Op deze pagina en via facebook en twitter zullen we je de komende tijd op de hoogte houden van alle nieuwe boeken die de moeite waard zijn. Hou deze pagina dus in de gaten, want we zullen hem regelmatig updaten.

 

 

De laatste editie van de fantastische Drum Along serie laat het hart van iedere een hard rock fan een beetje sneller slaan. Het boek bevat 10 lead sheets van fantastische hard rock nummers. De gebruikelijke stijl van de Drum Along series helpt je deze gave nummers snel en eenvoudig in te studeren. Meer informatie over dit boek vind je hier.

 

Dit boek wordt gebruikt op en aanbevolen door verschillende Amerikaanse slagwerk opleidingen en biedt een solide basis op het gebied van toonladders, arpeggio's en melodische patronen die noodzakelijk zijn voor slagwerkers om het lezen in de bas- en vioolsleutel snel onder de knie te krijgen. Meer informatie vind je hier

  Dit boek helpt drummers, met behulp van 40 tracks in verschillende stijlen, drum "charts" beter te lezen en interpreteren. Je vindt tracks en charts in o.a. de volgende stijlen:  Afro-Cuban, Rock, Jazz, Brazilian en  Reggae. Een geluidsvoorbeeld en voorbeelpagina's vind je hier.

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.