opc_loader

Drum Battle Zwolse Halve Marathon 2018

Drum Battle Zwolse Halve Marathon 2018

Op 9 juni a.s. gaan wij dat samen beleven!

Ik mag je namelijk uitnodigen om mee te doen aan de 6e editie van de drumbattle die tijdens de Zwolse halve marathon gehouden wordt. Dit evenement vindt net als andere jaren plaats bij de skatebaan in park De Wezenlanden. Te gast dit jaar is DJ Nelson uit Steenwijk. Hij heeft speciaal voor deze gelegenheid een aantal coole mixen gemaakt met veel ruimte voor live drum beats, die wij natuurlijk gaan spelen! Heb je zin om aan dit unieke project mee te doen, meld je dan nu aan via het onderstaande formulier. Je kunt je aanmelden tot en met woensdag 9 mei.  

Alle drummers kunnen meedoen!
Je wordt, afhankelijk van je speelniveau, door je docent in een bepaalde groep ingedeeld. De muziek die we gaan spelen wordt speciaal voor dit evenement op verschillende niveaus geschreven en ontvang je via je docent. Of je nu al lang drumt of pas bezig bent, iedereen kan meedoen! Je ontvangt ruim van te voren de bladmuziek van de stukken die we gaan spelen. Het is dus wel handig dat je een beetje noten kunt lezen. Een aantal stukken heb ik samen met DJ Nelson speciaal voor deze gelegenheid geschreven. Als je altijd als eens met een grote groep drummers hebt willen spelen, dan is dit je kans!  

Dagindeling
De marathon wordt gehouden op zaterdag 9 juni. Vanaf 17:30 kun je beginnen met opbouwen van je zelf meegebrachte drumstel in de buurt van de skatebaan in park de Wezenlanden. Om 18:30 begint de repetitie, daarna eten we gezellig wat met z’n allen en tussen 20:00 en 20:30 beginnen we met spelen. Het optreden zal rond 22:00 afgelopen zijn.

Vragen 
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan even contact met me op via dirkjan@percussionbooks.com of bel me op 038 - 453 01 10. Ik vertelt je graag meer over dit unieke evenement.
 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.